Ihana ilta

Taas yksi ilta ilman televisiota. Spotifysta siirtyy kuulokkeisiin ihana Melody Gardot. Olen kirjoittanut kaikessa rauhassa, keskittyen. Musiikki on ollut inspiroivaa ja luonut levollista tunnelmaa. Samalla se peittää kadulta kuuluvia ääniä.

Minulla on ontto olo, jos en ole saanut luoduksi mitään. Kesti liian kauan ymmärtää asian olevan noin. Onneksi nykyään tiedän, miten haluan aikaani käyttää.

Olen saanut päätäni hiukan tyhjennettyä ajatuksista, ja raukeus alkaa hiipiä jäseniin ja mieleenkin. Kohta pääsen nukkumaan puhtaisiin lakanoihin. Elämän pieniä suuria iloja.

Toinen kissoista leikkii leluhiirellä. Hetki sitten kissat juoksivat edestakaisin keittiön ja olohuoneen väliä, ajoivat toisiaan takaa. Niiden touhuja on hauska seurata. Kissa ymmärtää jotain oleellista elämästä. Kun aurinko alkaa taas talven jälkeen lämmittää, kissa oikaisee aurinkoiselle paikalle nauttimaan lämmöstä.

Kissa löytää aina tarpeeksi aikaa levätä. Kissa ei käytä aikaansa ja energiaansa epäoleellisiin asioihin. Joskus tosin sellaisiin asioihin, jotka näin ihmisen mielestä voisi jättää väliin.

Ilta on hämärtynyt yöksi. Kissojen leikkikin on vaihtunut lepoon. Otan mallia kissoista ja siirryn koneelta iltatoimiin.

Lepokin on välillä tärkeää, oli miten mukavaa tekemistä tahansa.

Mitä mieltä sinä olet?

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s