Joulukalenteri

Ajattelin polkaista käyntiin eräänlaisen joulukalenterin. Onko se millään tavalla minimalistista, sitä voimme miettiä kukin tykönämme, jos koemme sen jotenkin olennaiseksi pohdinnan aiheeksi.

Olen jo pidemmän aikaa halunnut esitellä teille muutamia juttuja, mutta muut juttuaiheet ovat menneet niiden ohitse. Lisäksi on kaikenlaisia pienempiä huomioita tai ajatuksia, joita varten olen välillä kaivannut väylää, ja joulukalenteri olkoon sellainen.

Tässä tapauksessa joulukalenteri tarkoittaa sitä, että tulen julkaisemaan jouluun asti joka päivä jotakin. Kaikki aiheet eivät suinkaan liity jouluun. Julkaisen tavanomaiseen tapaan pidempiä tekstejä, ja niiden väleistä tulee löytymään pienempiä juttuja tai vaikkapa linkkejä ajankohtaisiin kirjoituksiin tai kiinnostaviin videoihin.

Tällä puheella toivottelen kaikille lukijoille mukavaa ja stressitöntä joulun odotusta! Toivon, että jokainen löytää itselleen sopivan tavan viettää joulua – tai olla kokonaan viettämättä, jos siltä tuntuu. Omaa joulunviettoani tulen sivuamaan joulukuun postauksissa.

Elämä, eikä joulukaan, ole niin vakava asia, että sen kanssa kannattaisi itsensä väsyttää.

4 kommenttia artikkelissa “Joulukalenteri

  1. Täällä myös ollaan taajuuksilla, onpa ilahduttavaa joka päivä saada ”lahja” jo etukäteen tällaisessa ei-materialistisessa muodossa! Itsellesi myös leppoisaa joulunodotusta!

    • Maya, kiitos kun kommentoit, jää toki seuraksi. 🙂

      Birge, kiva kuulla, että tällainen ”lahja” kuulostaa mukavalta. Ei ainakaan ole poissa luonnonvaroista. Kiitos, otan joulunodotuksen aika leppoisasti kyllä. Nykyään. 😉

      Rinna, onneksi keskuudessamme on näitä armoitettuja kotitalousihmisiä! Kuulostaa niin hyvältä tuo jouluratkaisusi. 🙂

Mitä mieltä sinä olet?

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s