Mikä olisi paras joululahja?

The Minimalists -blogin kirjoittajat kysyvät: Mitä jos voisit saada vain yhden joululahjan tänä vuonna? Mitä se olisi? Lyhyessä, mutta sitäkin merkityksellisemmässä artikkelissaan he kertovat, mitä asiasta ajattelevat.

Mikä olisi paras joululahja, minkä sinä voisit saada? Pohtikaamme kommenteissa!

3 kommenttia artikkelissa “Mikä olisi paras joululahja?

  1. Paras joululahja minulle olisi ikuinen yhteisymmärrys kanssaihmisten kanssa. Huonot ihmissuhteet ovat tällä hetkellä kuormittavin asia omassa elämässäni. Tämä lahja tuskin ainakaan tänä Jouluna kuitenkaan toteutuu..

    Realistisempi paras joululahja olisi kiireetön ja lämminhenkinen aatto oman perheeni kesken omassa tuvassamme. Tämä saattaa onnistua ja toivon niin, että onnistuu, mutta onnistuessaan aiheuttanee lisää kitkaa suvun kesken. Huoh.

  2. Paras joululahja voisi olla kiireetön ja tunnelmallinen, hyvin ”riisuttu” ja yksinkertainen joulu. Olemme sopineet, että joululahjoja emme hanki, koska joululahja voi olla jotain sellaista, jota ei tarvitse juuri jouluna antaa lahjaksi vaan se voi olla ihan milloin tahansa annettu ja tarpeeseen hankittu + harkittu asia. Toivon mukaan annan palan jouluntunnelmaa yksinäiselle, iäkkäälle tuttavalleni, joka muuten viettää luultavammin joulunsa yksin, siitä saa itselleenkin sen kiireettömän ja mieltälämmittävän joulutunnelman.

    • Lauralii, toivon että toiveesi toteutuu. Ja toivottavasti suku osaa suhtautua asiaan.

      Birge, hienoa, että muistat iäkästä tuttavaasi jouluna. Itsekään en sen kummempia toivo joululta, kuin rauhallista yhdessäoloa ja kiireettömyyttä.

Mitä mieltä sinä olet?

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s