Elämä on nyt

Elämä ei ole tulevaisuudessa, elämä on nyt. Elämä ei ole ”sitten kun”, elämä on nyt. Se mitä tapahtui ennen, meni jo.

Elämä on nyt.

Todellisuudessa meillä ei ole muuta kuin tämä hetki. Elämä koostuu näistä pienistä, toisiaan seuraavista hetkistä. Mitä jos alkaisimme elää tässä ja nyt? Menneisyyteen emme voi palata. Tulevaisuus tulee hetki kerrallaan, emme voi sitä vauhdittaa vaikka pitäisimme miten kiirettä.

Meillä on mahdollisuus onneen jokaisessa hetkessä. On turhaa ajan tuhlaamista kurkottaa tulevaisuuteen, se kyllä tulee ajallaan. Mikä kiire meillä oikein on? Jokainen meistä tietää, mikä määränpäässä odottaa. Minulla ei ole mikään kiire päästä perille vielä pitkään aikaan.

Keskittykäämme tänään jokaiseen hetkeen. Ottakaamme ilo irti siitä, mitä meillä on juuri nyt. Sillä yksikään näistä hetkistä ei enää palaa. Meillä on mahdollisuus elää jokainen hetki vain kerran.

4 kommenttia artikkelissa “Elämä on nyt

  1. Sinulla on selkeä ja itseäni kiinnostavasta aiheesta tehty blogi, jota on mukava lukea 🙂 Toivottavasti jatkat kirjoittelua pitkään.

  2. Kiitos näistä ajatuksista. Blogisi on mieltä rauhoittava ja jopa terapeuttinen. Joka päivä käyn nykyään kurkkaamassa, millaisia näkökulmia nostat esiin. Usein koen, että mieleni rauhoittuu ja jään miettimään kirjoituksia. Tuot esiin todella tärkeitä ajatuksia. Sitä on vaikea välillä muistaa ja tiedostaa, että jokainen hetki on tärkeä ja arvokas.

    • Kiitos itsellesi, että jätit näin mieltä lämmittävää palautetta! On hienoa kuulla, että blogillani on mainitsemasi kaltaisia vaikutuksia. En selvästikään kirjoita tätä turhaan. Jonkinlaista terapiaa tämä on itsellenikin, kuten kirjoittaminen yleensäkin.

Mitä mieltä sinä olet?

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s