Hyvää Joulua kaikille lukijoille!

Tänään on joulukalenterin viimeinen päivä, jäljellä on enää hyvän joulun toivotus. Toivon teille kaikille mitä parhainta joulua! Nauttikaamme joka hetkestä, kukin juuri niin kuin itsellemme parhaiten sopii.

Musiikki on minulle tärkeää, myös jouluna. Parhaiten pääsen joulutunnelmaan kuuntelemalla Nat King Colen tulkintoja joululauluista. Kauniin laulun myötä oikein hyvää joulua teille kaikille!

6 kommenttia artikkelissa “Hyvää Joulua kaikille lukijoille!

  1. Hauskaa ja rauhallista joulua sinullekin! Olen iloinen, että löysin tähän blogiin, kirjoitat hyvin ajattelua edistävästi monista asioista.

  2. Jälleen yksi Joulu takana. Olen kiitollinen, että sain viettää aaton haluamallani tavalla oman perheeni kesken. Se harmittaa, että aikuistenkin lahjavuoret olivat jälleen suuria, vaikka ilmaisimme selkeästi, ettemme tarvitse mitään. Lasten leluista puhumattakaan. Lahjoista 90% oli epäsopivia tai tarpeettomia ja kuten muistaisin sinun joskus sanoneen, on hienoinen pettymys huomata, etteivät antajat tunne saajaa lahjoista päätellen juuri ollenkaan. Nyt nuo 90% lahjoista odottavat arkea ja kierrätyskeskusta.. :/ On harmi, että ensin kysytään mitä lahjaksi halutaan, mutta huomaan sen olleen joillekin vain sanahelinää.

    • Mukava kuulla, että sait viettää aaton mieluisalla tavalla. Lahjavuoriongelma on tietysti ikävä, varsinkin kun vain noin pieni osa lahjoista tuottaa jonkinlaista iloa. On tosiaan ikävää, jos lahjoista huomaa, että on ollut tarpeen antaa ”jotakin”, mikä ei mitenkään kohtaa saajan mieltymysten ja tarpeiden kanssa.

Mitä mieltä sinä olet?

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s