One Dress Protest

Olen jostain kumman syystä onnistunut valitsemaan ystäväpiirini niin, että muotimaailman seuraaminen ja harrastuksesta käyvä vaatteiden ostaminen ovat minulle vieraita asioita. Blogini kommenttien kautta ja vaikkapa tästä tuoreesta blogista olen huomannut, että joku voi todella omistaa niin paljon vaatteita, että minun on sitä vaikea käsittää. Päästäkseni itse vastaaviin lukumääriin, minun pitäisi laskea yhteen omistamiani vaatteita vuosikausia, ehkä vuosikymmeniä taaksepäin. Asusteiden suhteen voin jo heti sanoa, että hyvin monella on niitä enemmän, kuin itselläni on ollut koko elämäni aikana yhteensä.

Törmäsin blogiin, joka voisi kiinnostaa teitä vaatteista ja muodista kiinnostuneita. One Dress Protest kertoo yhden naisen päätöksestä käyttää kokonaisen vuoden vain yhtä asua. Projektin avulla hän halusi tutkia suhdettaan vaatteisiin ja muotiin. Vaikka itse en seuraa muotia lainkaan, on se ilmiönä niin monitahoinen ja kiinnostava, että saatan itsekin käydä ajoittain lukaisemassa tuota blogia. Protestin vuosi on ehtinyt jo kulua, mutta se tuskin haittaa. Veikkaan, että moni voi saada uusia oivalluksia itsestään ja suhteestaan muotiin tuota blogia lukiessaan.

Antoisia lukuhetkiä ja oivalluksia kaikille aiheesta kiinnostuneille!

3 kommenttia artikkelissa “One Dress Protest

  1. Kuulostaa hieman samalta kuin the Uniform Project, musta mekko päällä koko vuoden (eri asusteilla). Siitä löytyy päivittäiset kuvatkin osoitteesta http://www.theuniformproject.com/

    Mielenkiintoisempaa toki olisi jos vaatteeksi ei aina valikoituisi geneerinen pikkumusta vaan jotain ovelampaa ja odottamattomampaa. Ihan hauskoja kokeiluja toki sinällään.

    • Kiitos linkkivinkistä. Se olisikin kiinnostavaa, kun pukeutuisi vuoden joka päivä johonkin ei-niin-sovinnaiseen asuun kuin musta mekko. Esim. parhaat palat 80-luvulta… 😀

Mitä mieltä sinä olet?

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s