Yksivuotias Minimalismin Ilo

Olin vastailemassa kommentteihinne, kun omituinen pieni pokaalin kuva tuli näkyviin ruudullani. Kirjoitin vastaukseni loppuun ja klikkasin sitten pokaalia, jotta arvoitus selviäisi.

Minimalismin Ilo on tänään yksivuotias!

Hyvänen aika miten nopeasti aika on kulunut! Ja miten paljon tämä vuosi ja kirjoittaminen onkaan minulle antanut.

Kiitos teille kaikille, että olette käyttäneet aikaanne kirjoitusteni lukemiseen. Toivottavasti ne ovat olleet avuksi, iloksi tai antaneet uutta ajateltavaa. Kirjoittaminen on minulle henkilökohtaisesti hyvin tärkeää, mutta vielä antoisampaa se on kun voin jakaa kirjoitukseni kanssanne.

Kiitos kaikille kommentin jättäneille. Olen valtavan kiitollinen, että olette nähneet vaivaa ja kertoneet ajatuksistanne ja huomioistanne. Kiitos kaikista vinkeistä ja kirjoituksen aiheista. Kiitos kaikista kauniista ja kannustavista sanoista. Kiitos ajatteluni haastamisesta.

Kiitos teille kaikille, jotka olette hengessä mukana, vaikka ette ole olemassa olostanne hiiskuneetkaan. Olette arvokkaita, jokainen.

Kiitos kaikista sähköposteista. Otan niitä vastaan oikein mielelläni jatkossakin osoitteeseen minimalismin.ilo (at) hotmail.com.

Kiitos kaikille teille, jotka olette jakaneet kirjoituksiani ystävillenne ja tutuillenne luettavaksi. Olen huomannut, että tietoa itselle kiinnostavista blogeista ei ole aina niin helppo löytää kuin luulisi.

Kiitos teille kaikille, jotka olette maininneet blogini omassa blogissanne. Itse olen parhaiten löytänyt kiinnostavia blogeja juuri niin, että joku on niitä blogissaan suositellut. Google tietää paljon, vaan ei välttämättä kerro.

Ilman teitä kaikkia tämän blogin kirjoittaminen olisi ollut kovin erilaista. Olen kiitollinen lämpimästä ilmapiiristä, jonka olette blogiini luoneet omalla osallistumisellanne.

Kiitos teille kaikille tuestanne. Arvostan sitä enemmän kuin uskottekaan.

8 kommenttia artikkelissa “Yksivuotias Minimalismin Ilo

  1. Onnea 1-vuotialle blogille! Jatka samaan malliin, odotan aina uusia kirjoituksiasi ja palaan välillä lukemaan myös aikaisempia tekstejä. 🙂

  2. Kiitos itsellesi viihdyttävistä ja ajatuksia herättävistä kirjoituksista, ja tietysti synttärionnittelut blogille!:)
    T:Vanha lukija, joka vasta nyt uskaltautuu kommentoimaan.

  3. Onnea 1-vuotialle blogille! Minä sain omaan uunitureeseen blogiini vinkin tulla lueskelemaan tänne ja niin tein. Paljon paljon mielenkiintoista tekstiä! Osa kirjoituksista tuntuu vieraille minusta, mutta suurempi osa kuulostaa siltä, että tuohan käy järkeen. Huomaan tässä, että askelia järkevämpään, vähemmän materialistiseen maailmaan taitaa olla aika monta enemmän kuin luulinkaan, mutta jostainhan se on pakko aloittaa. 🙂 Taidan siis vierailla jatkossakin täällä haastamassa omaa ajatteluani.

    hilu.blogit.fi

    • Tervetuloa ja kiitos kommentistasi! Se oli mennyt jostakin syystä roskaviestien joukkoon. Antimaterialisti – materialisti -janalle mahtuu monenlaista ihmistä ja elämäntapaa. Kyllä se sopiva paikka sieltä ajan mittaan löytyy. 🙂

Mitä mieltä sinä olet?

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s