Rauhallista Joulua kaikille lukijoille!

Dean Martinin ja Nat King Colen joululaulujen soidessa taustalla alan rauhoittua joulun viettoon. Nautin valtavasti näiden herrojen joululaululevytyksistä. Kuuntelen mieluiten rauhallista ja tunnelmallista joulumusiikkia, mutta minulla on yksi reipas ikisuosikki sellaisiin hetkiin, kun siivoan kotia joulukuntoon. Takuuvarma korvamato, joka saa minulle aina hymyn huulille. Kumppanini mielestä The Happiest Christmas Tree on tekopirteä, eikä erityisesti hänen mieleensä. Minä vierastan pirteitä ja reippaita joululauluja, mutta ehkä tuo menee jo niin paljon rajan yli, että on jo hyvä.

Joulun aika on minulle rauhan, hiljaisuuden, tyytyväisyyden ja kiitollisuuden aikaa. Kun kiire jää taakse, on hyvä pysähtyä tärkeiden asioiden äärelle.

Seuraavan kerran palaan blogin pariin uuden kirjoituksen kera 30.12. Jouluviikolla pysyttelen erossa tietokoneesta, ellen sitten soita sieltä joulumusiikkia tai katso jotakin elokuvaa, kuten Lumiukkoa. Elokuvan tunnusmusiikki on yksi kaikkien aikojen joululaulusuosikkejani, ja toimii myös Nightwishin versiona. Tosin alkuperäisen esittäjän Peter Autyn aksentti on korvaani aivan vastustamattoman ihana.

Tämän kauniin tunnelmapalan myötä toivotan kaikille lukijoille oikein rauhallista ja tunnelmallista joulua!

2 kommenttia artikkelissa “Rauhallista Joulua kaikille lukijoille!

Mitä mieltä sinä olet?

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s