Salainen piilopaikkani

On eräs paikka, jossa vierailen aina kun kaipaan rauhallista, pysähtynyttä tunnelmaa. Valitettavasti en voi vierailla paikan päällä kuin virtuaalisesti, mutta sekin riittää tuomaan levollisen olon ja asettamaan maailman asiat oikeisiin mittasuhteisiinsa.

Kyseessä on eräs pieni talo, jonka haluan nyt teille esitellä. Talossa asui aikoinaan mitä viehättävin ihminen, jonka tapaatte videolla. Talolla on myös omat nettisivunsa, jotka löytyvät täältä.

Videon lisäksi minulla on vielä vinkki teille, jotka kaipaatte rauhallista äänimaisemaa esimerkiksi tietokoneella työskentelyn taustalle tai ihan muuten vain.

Calm.com tarjoaa tällä hetkellä 25 erilaista äänimaisemaa, joista jokaiseen liittyy myös oma visuaalinen maailmansa. Kun pitää keskittyä johonkin, kuten nyt tämän kirjoittamiseen, eikä hiljaisuutta ole saatavilla, laitan kuulokkeista tulemaan jotakin korvaan tarttumatonta musiikkia. Calm.com on tarjonnut hyvän vaihtoehdon musiikille.

Toivotan teille kaikille rauhallisia levollisuuden hetkiä.

2 kommenttia artikkelissa “Salainen piilopaikkani

  1. Kiitos calm.com-vinkistä. Törmäsin sivuun uudelleen, kun tutustuin linkkisivustosi kautta Courtneyn blogiin, ja nyt toisella törmäämisellä sain jopa tutustuttua sivuun. Meni viisi minuuttia ohjattua meditaatiota kuin siivillä! Olen yrittänyt opetella meditoimaan, mutta en tunnu oppivan. Rauhallisen naisäänen ohjaamana alkoi heti sujua paremmin.

Mitä mieltä sinä olet?

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s