Ilmoitusasia blogiin liittyen

Lyhyesti sanottuna: jatkossa julkaisen uuden tekstin kerran viikossa, keskiviikkoisin.

Minimalismin Ilo täyttää tänä keväänä viisi vuotta. Aloin kirjoittaa blogia kahdesta syystä. Halusin saada selkoa omista ajatuksistani, joita suunnanmuutos kohti yksinkertaisempaa elämää toi tullessaan. Toivoin myös, että julkaisemalla pohdintani voisin tarjota uusia ajatuksia ja kenties olla avuksi muille.

Kun kyse on blogista, jonka aihealue on varsin suppea, vuosien kirjoittaminen alkaa tuntua ja ainakin omiin silmiini myös näkyä. Tuntuu siltä, että monet blogin aihepiiriin liittyvät asiat on jo tullut kirjoitetuksi. Olen yllättänyt itseni, kun kesä- ja joulutaukoja lukuun ottamatta olen julkaissut uusia tekstejä melko tiiviiseen tahtiin näinkin pitkään.

Tämänhetkinen elämäntilanteeni vaikuttaa osaltaan siihen, että ajatukset ovat muualla kuin blogin kirjoittamisessa. Monikin mielessäni liikkuva asia voisi olla yhteiskunnallisesti mielenkiintoinen ja merkittävä, mutta toisaalta samalla myös niin henkilökohtainen, etten tiedä olenko valmis niistä kirjoittamaan. Liittyisivätkö nämä asiat blogin aihealueeseen juuri mitenkään, se onkin sitten toinen juttu.

Elämänmuutoksen alkuvaiheessa kaikkea katsoo kiinnostuneena ja uteliaana, uusin silmin. Siitä, mikä joskus oli tavoitteenani saavuttaa hamassa tulevaisuudessa, on tullut tavallista. Elämäni on muotoutunut yksinkertaiseksi. Voi olla, että tässä itselleni tutuksi tulleessa elämäntavassa olisi teidän lukijoiden kannalta vielä kiinnostavia, käsittelemättömiä aiheita, mutta itse niitä on vaikea nähdä.

Tässä vaiheessa elämää, taitekohdassa, ajattelin edetä nyt niin, että julkaisen uuden tekstin kerran viikossa. Aika näyttää miten se sujuu ja millaiseksi blogin sisältö tulee muotoutumaan.

6 kommenttia artikkelissa “Ilmoitusasia blogiin liittyen

 1. Miksi olen kiinnostunut blogistasi?
  Haluan uusia mielipiteitä ja näkökulmia erilaisiin asioihin.

  Itselläni on melko tuore uusi elämänvaihe kolmen vuoden takaa. Olin menossa niinsanottuun rutiini leikkaukseen, ” näitä tehdään päivittäin ja paljon”, jossa mikään ei mennyt niinkuin piti. Yhtäkkiä olikinkin leikkauspöydätä työkyvyttömyyseläkkeellä.

  Tämä kaikki ja leikkauksen jälkeinen elämä on pistänyt pohtimaan erilasia asioita ja siksi haluan elämääni uusia näkemyksiä.

  Tuula

 2. Pidän blogistasi juuri sen suppean aihealueen vuoksi. Saan uusia näkökulmia ja odotankin postauksiasi! 🙂

  Ihanaa, että jatkat kirjoittamista. Teksti viikossa on loistava tahti 🙂

 3. Säikähdin ensin otsikosta, että olet lopettamassa blogisi. Onneksi jatkat vielä. Olen nauttinut lukea sujuvaa selkeää tekstiäsi, ja aiheetkin ovat olleet useimmiten kiinnostavia.

 4. Aloitin oman yksinkertaistamisprojektini jokunen vuosi sitten. Jossain vaiheessa löysin blogisi ja olen seurannut sitä mielenkiinnolla, vaikka en ole ennen kommentoinutkaan. Blogisi on tarjonnut minulle vertaistukea, viihdykettä, neuvoja ja osuvia kirjavinkkejä. Kiitos kun kirjoitat!

 5. Lämmin kiitos teille kaikille kommenteistanne!

  Tuula Koivisto: Kiitos, että jaoit tilanteesi. Aikamoinen elämänmuutos on sinulla ollut ja menossa. Voin vain kuvitella, miten paljon mietittävää se on tuonut tullessaan. Olen aina ollut sitä mieltä, että erilaisia näkökulmia tarvitaan, ne avartavat ajattelua. Mukava kuulla, että uudet näkökulmat ovat se syy, miksi blogini kiinnostaa.

  Sirpale: Mukava kuulla, että tahti tuntuu sopivalta. 🙂

  Keskeneräinen: Kiitos. Mitä muuta tuohon oikein voisi sanoa! Olisi paljon kirjoitettavaa. Olisinpa ollut aikoinaan niin viisas, etten olisi kertonut tästä blogista kenellekään, olisi enemmän avaraa tilaa kirjoittaa.

  virpi: Voi ei, ei ollut tarkoitus säikäyttää! Siksi laitoinkin heti ensimmäiseksi lauseeksi, mitä ilmoitus koskee. 🙂

  Sara: Kiva kun kommentoit! Minulla on niin mukavia lukijoita, että se kannustaa kirjoittamaan. 🙂

Mitä mieltä sinä olet?

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s